Вие сте тук

Блог

Phyto Code – Козметика за лице от Тианде с ефективна защита от UV лъчите

Phyto Code – Козметика за лице от Тианд

Phyto Code е най-новата козметична серия за лице на руската компания Tiande, която се води “зелена“ серия със защитен SPF фактор, който предпазва лицето от вредните ултравиолетови слънчеви лъчи, като същевременно не блокира производството на витамин D от кожата.

Лечение на акне с продуктите на TianDe

или защо серията анти-акне Master Herb на TianDe работи

Докато зад по-голямата част от европейската козметика са постиженията на фармацевтичната и химичната промишленост, то зад продуктите от серията Master Herb на руската козметична компания Tiande стоят опитът на китайската медицина и специалистите в областта на билколечението.

Стоп на Сивата Коса! Възвърнете Естественият Цвят на Косата си Лесно и Ефективно!

Стоп на Сивата Коса!

Руската козметична компания Tiande е разработила специален, при това доста ефективен продукт, който се бори с посивяването на косата, като възвръща естественият й цвят и блясък. Продуктът е представен в 2 вида: балсам и шампоан. Който и от двата продукта да решите да използвате, то ще имате зашеметяващ ефект – посивелите коси постепенно ще възвърнат своят натурален цвят.

Каква е разликата между тоник и лосион за лице?

Каква е разликата между тоник и лосион за лице?

В днешно време ще се изгубите измежду стотиците видове козметика, които предлагат козметичните компании. Всички знаем например за какво се ползва един крем за лице и какво е неговото предназначение, но що се отнася до лосионът и тоникът, то там нещата започват да се размиват и да не са толкова ясни. Ясно е само едно, и двете служат за почистване и тонизиране на кожата. А поради непознаването на тяхното предназначение, функции и полезност биват отхвърлени от по-голямата част от жените.

Програма „Живот без Паразити“

Програма „Живот без Паразити“

Това е една програма целяща значително да подобри вашето здравословно състояние като премахне паразитите и техните остатъчни продукти от организма, подобри функцията на черният дроб и заздрави имунната система, да намали образуването на свободни радикали в клетките чрез мощни природни антиоксиданти.

Тази програма е силно препоръчителна за хората, които искат да имат добро здраве и искат да избегнат бъдещи фатални за здравето болести и състояния. Здравето ни е най-ценното нещо, което имаме и трябва да се грижим отговорно за него.

Стъпка Първа при Отслабване – Детоксикация на Организма

Стъпка Първа при Отслабване – Детоксикация на Организма

Ако лесно натрупвате излишни килограми, а много трудно ги сваляте то тогава определено имате проблеми с метаболизма и сте затлачили организма си с отрови. Ако искате да отслабнете то първото нещо с което трябва да започнете е да прочистите своя организъм от токсините, така вашият метаболизъм ще се забърза и по-лесно и ефективно ще преработвате храната и усвоявате хранителните вещества.

Защо е важна хигиената на устата!

Защо е важна хигиената на устата!

Устата е най-мръсното място в човешкият организъм! В устната кухина се намират най-много бактерии и микроорганизми, които предразполагат за развитието на редица заболявания в устната кухина и на самите зъби. Ето защо е много важно ежедневно да поддържаме добра хигиена в нашата уста!

Как ефективно да преборим плешивостта

Как ефективно да преборим плешивостта

Много от мъжете в напредваща възраст започват да оплешивяват и до скоро се считаше че това е необратим процес. Но това не е така! С новите продукти на Тианде срещу оплешивяване и за подхранване на косата вашата коса пак ще се появи. Ще забравите какво е това плешивост и голо теме.

Унищожете болката в ставите чрез пластири с Билков Екстракт

Още от древността в далечният изток за използвани билкови превръзки и компреси за лечени и облекчаване на болката при артрити и други заболявания на опорно-двигателната система на организма. Днес тези методи са по-актуални от всякога. Ако имате болки в ставите и мускулите, то замислете се за лечение на билкова основа.

Екстрактът от Охлюви – Новата Мода в Козметиката

Тианде козметика с Екстракт от Охлюви

Руската козметична компания подобно на западните си конкуренти пусна на пазара новата си козметична серия Snail Secret, чиято основна съставка е секретът от охлюви. Тази нова козметика е много ефективна при проблемна кожа, дори спомага за премахването на белези по кожата.

Секретът от охлюви представлява отделяната от малките животинки слуз, която се събира във фермите за охлюви и след това се филтрира. Филтрираният секрет се нарича също Муцин.