Вие сте тук

Phyto Code – Козметика за лице от Тианде с ефективна защита от UV лъчите

Phyto Code – Козметика за лице от Тианд

Phyto Code е най-новата козметична серия за лице на руската компания Tiande, която се води “зелена“ серия със защитен SPF фактор, който предпазва лицето от вредните ултравиолетови слънчеви лъчи, като същевременно не блокира производството на витамин D от кожата.

Една от основните причини за стареене на кожата е негативното въздействие на околната среда и най-вече на вредните ултравиолетови лъчи. Този процес се нарича Фото-стареене на кожата. За да се предпази кожата от вредните ултравиолетови лъчи отдавна са измислени различни лосиони, млека и кремове със защитен фактор, но ако се замислим ние ги ползваме основно когато отидем на плаж или в планината.

Но слънчевите лъчи не състаряват кожата ни само на плажа или в планината, те ни въздействат всекидневно. Дори в града сме подложени на по-голям риск, защото не само слънчевите лъчи атакуват кожата на лицето, но и всякакви замърсители типични за градската среда. Дори само 15 минути на открито и при това в облачно време са достатъчни да окажат негативно въздействие на вашата кожа.

Особено рискова група са хората с бяла кожа, при които се наблюдават лунички, бенки и други пигментации. Те трябва да обърнат по-специално внимание на кожата на лицето си, ако искат да запазят младежкият си вид за по-дълго време.

От руската козметична компания Tiande създадоха 3 крема със SPF фактор, които блокират от 85 до 95% от вредните UV лъчи, при това без да се пречи на производството на витамин D /както знаем, той се произвежда в кожата благодарение на UV лъчите/. За най-добра ефективност е добре да нанесете избраният от вас крем 15-20 минути преди да излезете навън.

Кремовете от серията Phyto Code не само защитават кожата на лицето от UV лъчите, но и от свободните радикали, които са с прекомерни нива в големите замърсени градове. Съставките на кремовете са богати на антиоксиданти, те предпазват клетките на кожата от увреждане, като запазват нейната еластичност. Формулата на кремовете е обогатена с растителни екстракти, витамини и овлажнители на кожата, така че да имате пълна програма за анти-ейджинг на лицето си.

В серията са включените продуктите:
Крем с кордицепс и салвия , SPF 9,2
Крем за лице с арганово масло, SPF 9,2
Крем за лице с бял чай , SPF 11

Двата крема със SPF 9,2 защитават кожата на 85% от ултравиолетовите лъчи, те са проектирани за ежедневна употреба. Когато отидете на плаж или в планината се нуждаете от 100% защита, но вие не сте всеки ден там. За градската среда е много по-подходящ крем разработен специално за града, и това са кремовете с кордицепс и салвия, и кремът с арганово масло.

Кремът с екстракт от бял чай е по-силен, той е предназначен за както за предпазване на кожата, така и за премахване на вече появили се пигментации и петна по лицето, благодарение на избелващите съставки като екстракт от женско биле и арбутин извлечен от листата на мечо грозде.

С ултра финият и мек почистващ гел вие ще може добре да почистите мазната кожа, като след процедурата няма да имате усещане за стегнатост и сухота, но този гел е подходящ и за нормална, дори и за суха кожа.

Ако искате да предпазите лицето си от вредните въздействия на околната среда като UV лъчите, замърсяванията и свободните радикали, и да имате младежки изглеждаща кожа дълги години наред, то продуктите на Tiande са точно за вас. Изключително качествени приготвени с натурални екстракти от растения по тибетски рецепти, те ще запазят кожата ви стегната и еластична, така че да се чувствате свежи и красиви.

Крем за  лице с арганово  масло
0
29,10 лв.
Крем за лице с кордицепс и зелен чай
0
29,10 лв.
Нежен гел за измиване
0
17,20 лв.
Крем за лице с бял чай SPF 11
0
29,10 лв.
Тип Статия: 

Коментар

To prevent automated spam submissions leave this field empty.