Вие сте тук

Стоп на Сивата Коса! Възвърнете Естественият Цвят на Косата си Лесно и Ефективно!

Стоп на Сивата Коса!

Руската козметична компания Tiande е разработила специален, при това доста ефективен продукт, който се бори с посивяването на косата, като възвръща естественият й цвят и блясък. Продуктът е представен в 2 вида: балсам и шампоан. Който и от двата продукта да решите да използвате, то ще имате зашеметяващ ефект – посивелите коси постепенно ще възвърнат своят натурален цвят.

Продуктът на Тианде е без аналог на пазара! Може би сте срещали много подобни продукти, които обещават бързо справяне с белите коси, но реално този на Тианде е един от малкото работещи. И за да не се залъгваме, промяната няма да стане за вечер или седмица. Изисква се постоянство в ползването на продукта месеци наред, като с напредване на времето вашите бели косми постепенно ще намаляват.

Активните съставки в шампоана са основно екстракти от билки събирани в планините Тян Шян и Алтай. Екстрактът от Женшен ще възстанови увредената структура на вашите косми, а билката Шоу Ву ще започне да възстановява естествената пигментация на косъма от самият му корен. Ангеликата известна също като женският Женшен ще укрепи корените на косата ви и ще тонизира скалпът ви. В шампоанът има още Мащерка, Китайски лигустикум, Черен сусам, Ланолин и други билки.

Вашата коса не само ще започне да възвръща естественият си цвят, но и ще бъде подхранена, бляскава и добре изглеждаща. Нужно е само да ползвате шампоанът или балсамът, а най-добре и двата продукта 1-2 пъти седмично. И всичко това на скромна цена, имайки в предвид и размера на опаковката на шампоана.

Балсам за увредена коса
0
25,10 лв.
Шампоан против побеляване на косата
4
35,90 лв.
Тип Статия: 

Коментар

To prevent automated spam submissions leave this field empty.